Clash of Clans download

Hebben wij u succesvol over kunnen halen om ook het spelletje Clash of Clans te gaan spelen? Dan is het tijd om de applicatie te gaan downloaden. Op dit moment is Clash of Clans helaas alleen nog maar verkrijgbaar in de vorm van een applicatie voor uw smartphone, het is dus niet mogelijk om het spel te spelen op uw computer. Natuurlijk kunt u Clash of Clans wel spelen op uw tablet. Het downloaden van Clash of Clans is volledig gratis, u hoeft hier dus absoluut niet voor te betalen. U kunt er wel voor kiezen om later in het spel wat spullen aan te schaffen, maar u bent hier niet toe verplicht.

Waar kan ik Clash of Clan downloaden?

U kunt Clash of Clans downloaden in de applicatie store van uw besturingssysteem. Indien u een smartphone draaiende op Android hebt, dan zult u de applicatie moeten downloaden in de Google play store, als uw smartphone draait op IOS (Apple) dan kunt u Clash of Clans downloaden in de Apple app store. Nogmaals, het downloaden en spelen van de applicatie is volledig gratis, u hoeft dus niet bang te zijn voor verborgen kosten.

Clash of Clans Android

Veel mensen die Clash of Clans spelen hebben een toestel draaiende op het Android besturingssysteem. Op het moment dat uw telefoon of tablet draait op Android, dan dient u de applicatie te downloaden in de Google play store. U kunt deze store bezoeken vanaf uw telefoon of tablet, maar natuurlijk ook vanaf uw computer. Het downloaden van Clash of Clans neemt enkele minuten in beslag als u een redelijke internetverbinding hebt. Natuurlijk hebt u voor het downloaden en spelen van Clash of Clans wel een internetverbinding nodig (als u multiplayer wilt spelen). Zorg dat u voldoende ruimte hebt op uw geheugen alvorens u de download start!