Clash of Clans tips

Op het eerste gezicht lijkt Clash of Clans een vrij gemakkelijk spelletje, als u het spelletje even speelt blijkt echter dat het toch nog vrij lastig kan zijn. Wij hebben voor u enkele belangrijke tips op een rijtje gezet, die het spelen van Clash of Clans een stuk gemakkelijk en leuker maakt. Hebt u zelf nog een leuke tip en staat hij niet in het overzicht hieronder? Dan kunt u deze natuurlijk altijd per e-mail naar ons toesturen!

Clash of Clans wiki

– Plaats uw torens en kanonnen nooit in de voorste linie achter de muur, u maakt het op die manier voor uw tegenstanders erg makkelijk om de strijd tegen u te winnen. Zorg altijd eerst dat de vijand de andere gebouwen af moet breken, hierdoor hebt u voldoende tijd om de tegenstanders voortijdig uit te schakelen. Daarnaast is uw algemene verdediging op deze manier een heel stuk sterker.
– Als u begint met het spelen van Clash of Clans, dan krijgt u een schild van 3 dagen. Het is belangrijk om van dit schild optimaal gebruik te maken, want na deze 3 dagen kunnen uw tegenstanders u aan gaan vallen en loopt u kans om grondstoffen kwijt te raken. Zorg dat u, voordat u begint met het spelen van het spelletje, alvast weet hoe Clash of Clans werkt.
– Verdediging is bij Clash of Clans uitermate belangrijk, zorg er dus voor dat uw verdediging altijd optimaal is. U kunt gemakkelijk trofeeën verdienen door uw verdediging continue te verbeteren. Als u net begonnen bent met het spelen van het spelletje, dan is het opstellen van een goede verdediging des te belangrijker.
– Plaats uw gebouwen altijd dicht bij elkaar, hierdoor kunt u de gebouwen goed beschermen met wapens die u hebt gekocht. Als u alle gebouwen verspreid over het dorp, dan is verdediging heel moeilijk en dat kan u uiteindelijk veel grondstoffen gaan kosten.
– Het is belangrijk om het stadhuis zo goed mogelijk te verdedigen, hier staan namelijk al uit trofeeën in. Op het moment dat u uw prijzen kwijtraakt, dan daalt u meteen zeer snel in de rankings, zorg ervoor dat u deze dus altijd enorm goed beschermd!